onsdag 29. juni 2011

Ferdig med en ufo eller?????

 Ferdig med margeritt-løperen til AnnAKa.


Sitter og undrer på når ett handarbeid blir ufo.
 Er det etter 1 uke, 2 uke, 1 måned eller ett år.
Og hvorfor kaller vi det ufo?
Ufo betyr uidentifisert flygende objekt eller?
Lite uidentifiserte flygende objekt her i huset.

Ha en fin onsdag

5 kommentarer:

 1. Ikke tenk så mye....
  Min tolking av en UFO er Uferdig objekt.
  Tror ikke det blir UFO før du har lagt vekk i skap eller skuff eller noe og du finner det igjen når du tilfeldigvis leter etter noe annet. Ligger det bare fremme på sybordet eller noe er det under arbeid. Om du gjør mye annet i mellomtiden spiller ingen rolle. Du kan jo google UFO.

  Kjempefin du forresten. Jeg har mønsteret liggende. Det kan vel ikke kalles UFO enda for jeg mangler stoffet. Det må være UFTO (uferdig tenkende oppgave)

  Gratulerer til mormor også.

  Klem

  SvarSlett
 2. UFO står for UFerdig Objekt, og i mine øyne regnes det for det så snart det havner i eska mi som begynner å få topp! Jeg titter stadig oppi der, men Ufoene havner som regel tilbake. Men noen ganger tar jeg meg på tak, og da er jeg fornøyd, da! Nydelig løper du har sydd! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 3. Løperen ble veldig fin. Jeg tror vi har litt forskjellige mål på når en ufo blir ufo :o)

  SvarSlett
 4. En amerikaner som har bloggen That man Quilts syns UFO er et negativt ladet begrep så han kaller det LTP =langtidsprosjekt eller WFS (wait for skills). I det siste tilfellet trenger han mer kunnskap eller erfaring for å lykkes med det han har planlagt. Slutt på UFOer, heretter er det bare langtidsprosjekter! Det høres jo litt triveligere ut å ha flere ventende prosjekter enn mange uferdig objekter?

  SvarSlett

Visste du at du ikke trenger å ha egen blogg for å kommentere på blogger?
Der du må velge "kommenter som" under adressefeltet, kan du velge navn/nettadresse, og da skriver du inn navnet ditt. Eller du kan velge anonym.